Onze MISSIE en VISIE

Sluit je aan bij ons in onze missie om essentiële ondersteuning en middelen te bieden voor kinderen en jongeren in de Kempen-regio die worden geconfronteerd met de uitdagingen van kanker.

Onze missie

Bij Hardtorfz is onze missie om via evenementen fondsen te genereren die specifiek gericht zijn op het ondersteunen van jongeren in de Kempen die geconfronteerd worden met kanker. We zetten ons in om deze jongeren te voorzien van de noodzakelijke middelen voor hun behandelingen, herstel en welzijn. Door middel van onze initiatieven willen we bijdragen aan een betere kwaliteit van leven en hen hoop en veerkracht bieden tijdens hun moeilijke strijd.

We werken nauw samen met lokale ziekenhuizen en organisaties om ervoor te zorgen dat de middelen effectief en direct worden ingezet waar ze het meest nodig zijn. We geloven dat elk kind en elke jongere recht heeft op de beste zorg en ondersteuning, en we zijn vastbesloten om dat te realiseren door middel van onze evenementen.

Onze visie

Onze visie bij Hardtorfz is om een sterke en ondersteunende gemeenschap op te bouwen die zich inzet voor het welzijn van jongeren in de Kempen die te maken hebben met kanker. We streven ernaar een netwerk van betrokken individuen, bedrijven en organisaties te creëren die samenkomen om een verschil te maken in het leven van deze jonge patiënten. Door onze voortdurende inspanningen willen we een blijvende impact hebben en de lasten verlichten die gepaard gaan met een kankerdiagnose.

Maak samen met ons het verschil

Uw financiële steun helpt ons jongeren in de Kempen die met kanker worden geconfronteerd, de noodzakelijke zorg en ondersteuning te bieden. Met uw bijdrage kunnen we essentiële behandelingen, herstelprogramma’s en welzijnsprojecten financieren die het leven van deze jongeren verbeteren. Elke donatie, groot of klein, draagt bij aan een betere toekomst voor hen. Steun ons vandaag en help ons deze jongeren hoop en kracht te geven in hun strijd tegen kanker.